Paket


Vi har glädjen att tillsammans med våra samarbetspartners kunna erbjuda er upplevelserika och njutningsbara paket som innehåller kajakpaddling i kombination med boende och/eller mat i härlig skärgårdsmiljö.

Kajaksafari med lunch

(1 dag, 690 kr/person)

Avnjut en kombination av kajakpaddling och god mat i den vackra skärgården i Järnavik.

Ni avhämtar kajakerna på förmiddagen och paddlar ut till ön Tjärö där ni äter lunch i restaurangen och kanske tar ett uppfriskande dopp.

Läs mer om Kajaksafari med lunch »Skärgårdsäventyr

(4 dagar, 3395-5110 kr/person)

Blekinge kustområde och arkipelag har nominerats av UNESCO som ett av Sveriges 5 biosfärområden. Avnjut det vackra skärgårdslandskapet i ARK 56 från både hav och fastland - en semester baserad på hållbarhet.

Bo med självhushåll eller helpension på det charmiga Pensionat Järnavik strax intill havet, där boende och natur smälter samman. Här kan ni tillåta er att bara vara och ni har möjlighet att utforska skärgården i kajak och/eller på cykel.
Biosfärpaddling

Västra: 3 dagar, 3875 kr/person
Östra: 5 dagar, 4870 kr/person

Blekinge kustområde och arkipelag har nominerats av UNESCO som ett av Sveriges 5 biosfärreservat. Utforska ARK 56, detta vackra kustlandskap, i kajak. Upptäck vildmarken från insidan och låt ditt sinne fyllas av lugnet och naturen.

Öarna ligger nära varandra utan farleder för större båtar. Paddlingsförutsättningarna är relativt enkla och utan tidvatten.

ARK 56 erbjuder ett rikt djur- och växtliv och det är möjligt att sikta både säl och havsörn. Ni kommer snabbt att befinna er långt från civilisationen, helt omgiven av vatten och vildmark. Leta upp den perfekta platsen, sätt upp ert tält och gör ön till er egen för natten.

Läs mer om Biosfärpaddling - Västra »
Läs mer om Biosfärpaddling - Östra »Tjäröpaddling

(3 dagar, 4170 kr/person)

Varmt välkommen på kajaktur i Sveriges vackraste skärgård! Under några dagar får ni upplevelser som blir ett minne för livet. Vi erbjuder kajakpaddling i en unik miljö i kombination med boende i kulturmiljö och förstklassig mat.

All mat och logi, samt kajakhyra ingår i priset och du behöver bara ta med dina personliga attiraljer och lusten att utforska skärgården. Frukost, lunch och middag avnjuts i Tjärös restaurang.

Läs mer om Tjäröpaddling »Äventyr i Blekinge Arkipelag

Via vandring, cykling och kajakpaddling upplever ni under några dagar Blekinges fantastiska skärgård och kustområde, som år 2011 utsågs till biosfärområde av UNESCO för sina höga och unika natur- och kulturvärden. Efter dagens minnesvärda äventyr checkar ni in på ett anrikt litet smultronställe för övernattning, 2-rätters middag och frukost. Här kopplar ni av i lugn och gedigen kulturmiljö, äter gott och förbereder er för nästa dags härliga upplevelser.

3 DAGAR: Ronneby-Järnavik, vandring + kajakpaddling (3850 kr/person)
Läs mer »

3 DAGAR: Järnavik-Karlshamn, kajakpaddling + cykling (3850 kr/person)
Läs mer »

4 DAGAR: Ronneby-Karlshamn, vandring + kajakpaddling + cykling (4850 kr/person)
Läs mer »